Help! Hoe schrijf ik 3 blogs per week?

Ik ben het beu. Maar dan ook echt beu.
Ik wil meer bloggen, ik moet meer bloggen (van mezelf).
Ik kan bloggen, dat is het probleem niet. Maar op de een of andere manier krijg ik het niet voor elkaar om een goed blogritme te krijgen.

Snel en goed bloggen

Er komt elke keer wel iets anders tussendoor. Of ik krijg (of schep) niet de gelegenheid om te bloggen. Want om snel een goede blog te schrijven, moet ik me kunnen concentreren. Dat betekent voor mij: niemand om mij heen, oortjes in en volledige focus. Een lekkere mok thee of een stukje chocolade wil nog wel eens helpen. En ik denk dat ik het liefst ’s avonds blog. Zoals ik nu ook doe. En oh ja, en een onderwerp om over te bloggen is ook erg praktisch natuurlijk.

3 in de week?

Eigenlijk vind ik één blog per week voldoende, maar omdat dat blijkbaar niet werkt bij mij, ga ik iets anders proberen.
Ik wil de gewenste frequentie opschroeven naar 3 blogs per week. En dus: aaaaargh! Hoe krijg ik dat voor elkaar?

Experimenteren…

Voor mij is dit een experiment. Dus ik weet nog niet hoe ik het ga doen.
En misschien heb ik wel wat hulp nodig. Van jou. Feedback. Of blogideeën.
Of een oppepper zo af en toe. Wat je daarvoor terug krijgt?

Onderzoeken en delen met jou

Mijn ontdekkingen over mijn geblog ga ik natuurlijk delen. Wat ik bijvoorbeeld wil onderzoeken en uitproberen is welk tijdstip ik het beste kan bloggen. En of ik beter meerdere blogs ineens kan schrijven (wel achter elkaar natuurlijk) of dat ik er maximaal één per dag moet doen. En ik ben ook benieuwd wat mij precies helpt om mijn blogfrequentie hoger te krijgen. Wat ik ook interessant vind om te onderzoeken, is of ik het beste direct achter de laptop kan beginnen of dat ik eerst mijn idee met papier en pen uitwerk.

Wat voor mij werkt, hoeft helemaal niet voor jou te werken, maar het is wellicht interessant en je zult er vast iets van opsteken.

Thema’s

De onderwerpen waar ik over blog hebben te maken met: kennis delen, ondernemerschap, workshops, trainingen, presentaties, geld verdienen als kennisondernemer en aanverwante zaken (dat kan best heel divers zijn, zolang het mij maar boeit).

Als je een specifieke vraag voor mij hebt, laat het weten in de reacties. Dat kan zomaar een blog opleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *